Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

ННІЕТ Туган-Барановського оголошує конкурс «Попамарант: інновації зі смаком»

ННІЕТ імені Михайла Туган-Барановського запрошує своїх студентів до участі у творчому конкурсі з розроблення технології кулінарної продукції  та харчових продуктів з використанням попамаранту – українського суперфуду з великим потенціалом у сучасній гастрономії. Мета конкурсу: пошук інноваційних кулінарних рішень із використанням попамаранту, розвиток креативного мислення та популяризація здорового харчування. Учасники отримують зразки попамаранту для відпрацювання технології. […]

Команда ННІЕТ імені Михайла Туган-Барановського представила свій стартап на пітчингу Школи стартапів КНУ

У п’ятницю, 7 листопада, увечері відбувся пітчинг команд Школи стартапів КНУ перед менторами проєкту. Серед учасників свій пітчдек представила і команда кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та туризму Навчально-наукового інституту економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського у складі Юрія Коренця, Олександри Філіппової та Ольги Сімакової. Упродовж двох місяців навчання в Школі стартапів КНУ […]

ННІЕТ Туган-Барановського оголошує конкурс «Попамарант: інновації зі смаком»

ННІЕТ імені Михайла Туган-Барановського запрошує своїх студентів до участі у творчому конкурсі з розроблення технології кулінарної продукції  та харчових продуктів з використанням попамаранту – українського суперфуду з великим потенціалом у сучасній гастрономії. Мета конкурсу: пошук інноваційних кулінарних рішень із використанням попамаранту, розвиток креативного мислення та популяризація здорового харчування. Учасники отримують зразки попамаранту для відпрацювання технології. […]

Команда ННІЕТ імені Михайла Туган-Барановського представила свій стартап на пітчингу Школи стартапів КНУ

У п’ятницю, 7 листопада, увечері відбувся пітчинг команд Школи стартапів КНУ перед менторами проєкту. Серед учасників свій пітчдек представила і команда кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та туризму Навчально-наукового інституту економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського у складі Юрія Коренця, Олександри Філіппової та Ольги Сімакової. Упродовж двох місяців навчання в Школі стартапів КНУ […]