Half Sized Blog Element (Single Author Style)
Half Sized Blog Element (Multi Author Style)
Засідання студентського наукового клубу «Європейський Союз у 21 столітті»
/in Erasmus /by donnuet donnuetЗасідання студентського наукового клубу «Європейський Союз у 21 столітті» Тема зустрічі «Інструменти оцінювання сталості та екологічної відповідальності європейських готелів» 21 листопада 2025 р. о 12:30 21 листопада 2025 р. відбулось чергове засідання студентського наукового клубу «Європейський Союз у ХХІ столітті» на тему «Інструменти оцінювання сталості та екологічної відповідальності європейських готелів». Під час зустрічі розглядалися питання […]
ННІЕТ Туган-Барановського на форумі «Якість в Україні в умовах повномасштабної війни»
/in Новини /by donnuet donnuetВикладачі кафедри технологій в ресторанному госпдарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва та здобувачі вищої освіти бакалаврату та магістратури, які навчаються за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», 076 «Підприємництво та торгівля» взяли участь у Міжнародному форумі «Якість в Україні в умовах повномасштабної війни». Ініціаторами проведення Міжнародного форуму є Українська асоціація досконалості та якості, Український союз промисловців і підприємців, […]












Засідання студентського наукового клубу «Європейський Союз у 21 столітті»
/in Erasmus /by donnuet donnuetЗасідання студентського наукового клубу «Європейський Союз у 21 столітті» Тема зустрічі «Інструменти оцінювання сталості та екологічної відповідальності європейських готелів» 21 листопада 2025 р. о 12:30 21 листопада 2025 р. відбулось чергове засідання студентського наукового клубу «Європейський Союз у ХХІ столітті» на тему «Інструменти оцінювання сталості та екологічної відповідальності європейських готелів». Під час зустрічі розглядалися питання […]
ННІЕТ Туган-Барановського на форумі «Якість в Україні в умовах повномасштабної війни»
/in Новини /by donnuet donnuetВикладачі кафедри технологій в ресторанному госпдарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва та здобувачі вищої освіти бакалаврату та магістратури, які навчаються за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», 076 «Підприємництво та торгівля» взяли участь у Міжнародному форумі «Якість в Україні в умовах повномасштабної війни». Ініціаторами проведення Міжнародного форуму є Українська асоціація досконалості та якості, Український союз промисловців і підприємців, […]