Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

ВІДЛУННЯ СВЯТА. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БУХГАЛТЕРІЇ ВІДЗНАЧЕНО В СТІНАХ ДОННУЕТ

Міжнародний день бухгалтерії (Міжнародний день бухгалтера) – це професійне свято економістів, що фіксують господарську діяльність суб’єктів підприємництва на рахунках бухгалтерського обліку та у фінансовій звітності. Воно відзначається міжнародною спільнотою щороку 10 листопада. Саме ця дата була обрана невипадково ‒ 10 листопада 1494 року в Італії опублікований науковий трактат авторства Луки Пачолі «Все про арифметику, геометрії і пропорції». […]

МАЙСТЕР-КЛАС «НАЦІОНАЛЬНІ ВАРІАЦІЇ НА ТЕМУ ТІСТА З НАЧИНКАМИ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДОННУЕТ ВІД СВІТЛАНИ ШЕПТУХИ

5 жовтня 2019 року в ДонНУЕТ відомий в Україні шеф-кухар, переможниця 1-го сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Світлана Шептуха провела серію майстер-класів для студентів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисциплін «Технології продукції в ресторанному господарстві», «Кулінарне мистецтво країн світу» та «Національні кухні країн світу». Модератором заходу виступила доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної […]

ВІДЛУННЯ СВЯТА. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БУХГАЛТЕРІЇ ВІДЗНАЧЕНО В СТІНАХ ДОННУЕТ

Міжнародний день бухгалтерії (Міжнародний день бухгалтера) – це професійне свято економістів, що фіксують господарську діяльність суб’єктів підприємництва на рахунках бухгалтерського обліку та у фінансовій звітності. Воно відзначається міжнародною спільнотою щороку 10 листопада. Саме ця дата була обрана невипадково ‒ 10 листопада 1494 року в Італії опублікований науковий трактат авторства Луки Пачолі «Все про арифметику, геометрії і пропорції». […]

МАЙСТЕР-КЛАС «НАЦІОНАЛЬНІ ВАРІАЦІЇ НА ТЕМУ ТІСТА З НАЧИНКАМИ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДОННУЕТ ВІД СВІТЛАНИ ШЕПТУХИ

5 жовтня 2019 року в ДонНУЕТ відомий в Україні шеф-кухар, переможниця 1-го сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Світлана Шептуха провела серію майстер-класів для студентів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисциплін «Технології продукції в ресторанному господарстві», «Кулінарне мистецтво країн світу» та «Національні кухні країн світу». Модератором заходу виступила доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної […]