Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЄКТІВ НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ГОТЕЛЬНОЇ І РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

12-13 грудня 2019 року на кафедрі технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи пройшов захист дипломних проєктів магістрів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа». Дипломний проєкт – це останній і найважливіший проєкт, який у повній мірі відображає всі результати, досягнуті студентами за час навчання. Захист пройшов дуже продуктивно, адже студенти продемонстрували […]

15 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЧАЮ

Свято на честь одного з найулюбленіших напоїв світу вперше відзначили у 2005 році. Первісна його мета полягала в залученні уваги світової громадсь-кості до проблем чайної індустрії. Ідея свята прижилася, і сьогодні Міжнарод-ний день чаю із задоволенням відзначають у багатьох країнах. Основні урочис-тості проходять в Індії і Шрі-Ланці – країнах, що займають лідируючі позиції на світовому […]

ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЄКТІВ НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ГОТЕЛЬНОЇ І РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

12-13 грудня 2019 року на кафедрі технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи пройшов захист дипломних проєктів магістрів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа». Дипломний проєкт – це останній і найважливіший проєкт, який у повній мірі відображає всі результати, досягнуті студентами за час навчання. Захист пройшов дуже продуктивно, адже студенти продемонстрували […]

15 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЧАЮ

Свято на честь одного з найулюбленіших напоїв світу вперше відзначили у 2005 році. Первісна його мета полягала в залученні уваги світової громадсь-кості до проблем чайної індустрії. Ідея свята прижилася, і сьогодні Міжнарод-ний день чаю із задоволенням відзначають у багатьох країнах. Основні урочис-тості проходять в Індії і Шрі-Ланці – країнах, що займають лідируючі позиції на світовому […]