Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

13 жовтня 2025 р. в межах реалізації проєкту «Європейські цінності: сталий розвиток, економічна безпека та цивілізаційні імперативи»

13 жовтня 2025 р. в межах реалізації проєкту «Європейські цінності: сталий розвиток, економічна безпека та цивілізаційні імперативи» 101127413 — EVSDESCI (програма Еразмус+ напряму Жан Моне), що фінансується Європейським Союзом, відбулося чергове засідання проблемної групи «Формування економічної безпеки держави: роль ЄС». Модератором заходу виступила д.е.н., професор, професор кафедри економіки та туризму Бочарова Ю.Г. У засіданні взяли […]

Науковий марафон знань з безпечності харчових продуктів та НАССР для майбутніх рестораторів

26 вересня 2025 року викладачі кафедри ТПРГГРСТ та здобувачі вищої освіти ОП «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у роботі круглого столу «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі», що відбувся в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2025» (ОНТУ, Одеса). Дискусія була насиченою та змістовною, із залученням актуальних прикладів з […]

13 жовтня 2025 р. в межах реалізації проєкту «Європейські цінності: сталий розвиток, економічна безпека та цивілізаційні імперативи»

13 жовтня 2025 р. в межах реалізації проєкту «Європейські цінності: сталий розвиток, економічна безпека та цивілізаційні імперативи» 101127413 — EVSDESCI (програма Еразмус+ напряму Жан Моне), що фінансується Європейським Союзом, відбулося чергове засідання проблемної групи «Формування економічної безпеки держави: роль ЄС». Модератором заходу виступила д.е.н., професор, професор кафедри економіки та туризму Бочарова Ю.Г. У засіданні взяли […]

Науковий марафон знань з безпечності харчових продуктів та НАССР для майбутніх рестораторів

26 вересня 2025 року викладачі кафедри ТПРГГРСТ та здобувачі вищої освіти ОП «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у роботі круглого столу «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі», що відбувся в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2025» (ОНТУ, Одеса). Дискусія була насиченою та змістовною, із залученням актуальних прикладів з […]