Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского объявляет конкурс
на замещение вакантной должности
директора учебно-научного института ресторанно-гостиничного бизнеса и туризма

ДонНУЭТ приглашает на обучение

previous arrow
next arrow
Slider
Image
мая 26, 2020

ДонНУЕТ та місцева громада: які освітні послуги потрібні жителям?

There is no translation available.Як один з етапів реалізації проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі…
мая 21, 2020

Вишиванка – твій генетичний код

There is no translation available.У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його…
мая 19, 2020

ХРОНІКА РЕЙДЕРСЬКОГО ЗАХВАТУ. ЧАСТИНА 3

There is no translation available.15 травня 2020 р.   15 травня відбулася Конференція трудового колективу…
мая 16, 2020

ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ!

There is no translation available.                     …

ОКНО ВОЗМОЖНОСТЕЙ

Вікно можливостей

ДЛЯ ОБСУЖДЕНИЯ

Вікно можливостей

КАЛЕНДАРЬ СОБЫТИЙ

Вікно можливостей

НАШІ ПАРТНЕРИ

Slider
There is no translation available.

Як один з етапів реалізації проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу, для визначення перспективних напрямів посилення можливості ДонНУЕТ надавати кращі освітні послуги громаді Донецької області  в квітні 2020 р. було проведено опитування представників одного з найбільш важливих  стейкхолдерів  Університетут в м. Маріуполь – співробітників  Маріупольської міської ради.

Анонімне опитування у формі онлайн-анкетування за допомогою сервісу Google Форми було здійснено 22-29.04.2020 р.

Питання «Як Ви вважаєте, які додаткові навчально-інформаційні послуги ДонНУЕТ є найбільш необхідними з точки зору потреб громади?»

Відповідно до розподілу відповідей респондентів, найбільш необхідними:

 для жителів міста є курси з іноземної мови, тренінги з підприємництва та енергозбереження;

 для роботодавців  найбільш необхідними є інформаційно-консалтингові послуги з бухгалтерського обліку, фінансів та банківської справи, курси з іноземної мови, інформаційно-консалтингові послуги з економіки та бізнесу, а також маркетингу, тренінги з розвитку інноваційних стратегій у сфері гостинності;

для співробітників органів місцевого самоврядування найбільш актуальними є інформаційно-консалтингові послуги з публічного адміністрування та курси з іноземної мови.

Незважаючи на суттєві відмінності у потребах між різними категоріями можливих споживачів додаткових навчально-інформаційних послуг ДонНУЕТ, однаково необхідними для усіх є курси з іноземної мови.

There is no translation available.

              

14 травня 2020 року в ДонНУЕТ пройшов підсумковий етап університетського конкурсу бізнес-прєктів Idea-Battle. Організатором конкурсу виступила кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

Участь в онлайн-презентації бізнес-проєктів (бізнес-планів) взяли 8 магістрантів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Вони підготували проєкти створення нових підприємницьких суб’єктів, які прагнуть задовольнити різноманітні потреби українського споживача: виробництво сонячних панелей, біокамінів, фруктових чіпсів, соняшникової олії, створення мобільної кав’ярні, йогурт-бару, автопаркінгу, салону краси.

Під час презентації учасники конкурсу активно доводили ринкову потребу в створенні нового бізнесу, його економічну доцільність, оригінальність і новизну бізнес-ідеї для вітчизняного споживача. З використанням прийомів ефективної презентації авторами бізнес-проєктів значний наголос було зроблено на унікальних властивостях товарів, особливостях вибору місця розташування нового підприємства, сучасних світових і вітчизняних тенденціях розвитку галузевих ринків, уподобаннях споживачів, у тому числі й молоді. Особлива увага була акцентована на здорову їжу, екологічність і безпеку товарів, ресурсні можливості регіону, ефективні канали збуту, інвестиційні потреби.

Участь в обговоренні бізнес-проєктів брали як члени журі конкурсу (провідні викладачі кафедри), так і всі його учасники, намагаючись детальніше розглянути специфіку проєкту. Також на засадах колегіальності підводилися підсумки конкурсу, коли кожний учасник і викладач виокремив трійку переможців з обґрунтуванням свого вибору за критеріями оригінальності бізнес-ідеї, її доведення та якості презентації.

Переможцями університетського конкурсу бізнес-проєктів Idea-Battle стали:

1 місце – Петрунек Євгенія (проєкт створення мобільної кав’ярні).

2 місце – Свиридюк Андрій (проєкт створення підприємства з виробництва фруктових чіпсів).

3 місце – Бойченко Анастасія (проєкт створення йогурт-бару).

Вітаємо переможців і сподіваємося, що навички бізнес-планування і презентації бізнес-проєктів будуть використані нашими випускниками у подальшій професійній діяльності.

1_Панорама бізнес-ідей
1_Панорама бізнес-ідей
2_Робота в Teams
2_Робота в Teams
3_
3_
4_
4_
5_Переможниця конкурсу Петрунек Є
5_Переможниця конкурсу Петрунек Є
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5
There is no translation available.

У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка ‒ яскравий приклад і підтвердження цьому.

Історія народної вишивки в Україні сягає своїм корінням у глибину століть. Географ і мандрівник Геродот зазначав, що елементами вишиванки було прикрашено одяг скіфів.

З літописів також відомо, що сестра Володимира Мономаха Анна-Янка наприкінці ХІ ст. заснувала в Андріївському монастирі у Києві школу, де навчали мистецтва вишивки золотом і сріблом. 

Ідею акції "Всесвітній день вишиванки" в 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. Спочатку вишиванки одягли кілька десятків студентів та кілька викладачів факультету. І вже протягом наступних років свято розрослося до Всеукраїнського рівня, у ньому почала брати участь українська діаспора по всьому світу, а також прихильники України.

На даний момент фрагменти української вишивки використовують багато відомих дизайнерів, серед яких Жан-Поль Готьє, Джон Гальяно, Gucci, Valentino, Dolce&Gabbana. А в 2015-му році американський журнал "Vogue" опублікував статтю, в якій назвав УКРАЇНСЬКУ ВИШИВАНКУ одним із головних трендів сезону.

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ – це яскраве самобутнє свято, яке покликане сприяти єдності та культурному відродженню всього українського народу!

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського щороку бере участь у цьому святі й цьогоріч не залишився осторонь.

Зі святом!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
1140x0-toWidth-90-dsc_0132
1140x0-toWidth-90-dsc_0132
1140x0-toWidth-90-dsc_0141
1140x0-toWidth-90-dsc_0141
1140x0-toWidth-90-dsc_0211
1140x0-toWidth-90-dsc_0211
1600x0-toWidth-90-dsc_0015
1600x0-toWidth-90-dsc_0015
1600x0-toWidth-90-dsc_0021
1600x0-toWidth-90-dsc_0021
1600x0-toWidth-90-dsc_0064_2
1600x0-toWidth-90-dsc_0064_2
1600x0-toWidth-90-dsc_0090(1)
1600x0-toWidth-90-dsc_0090(1)
20180824_133427
20180824_133427
DSC_0102
DSC_0102
IMG-01c6d075e09305f12ac5a57cbf6d3894-V
IMG-01c6d075e09305f12ac5a57cbf6d3894-V
IMG-d4dcfd4543b288d2687e2604a8189ab8-V
IMG-d4dcfd4543b288d2687e2604a8189ab8-V
IMG-d50375a4adfdcd7114e428041cbd5918-V
IMG-d50375a4adfdcd7114e428041cbd5918-V
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
There is no translation available.

Як один з етапів реалізації проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу, для визначення перспективних напрямів посилення можливості ДонНУЕТ надавати кращі освітні послуги громаді Донецької області було проведено опитування представників одного з найбільш важливих  стейкхолдерів  Університетут в м. Маріуполь – співробітників  Маріупольської міської ради.

Анонімне опитування у формі онлайн-анкетування за допомогою сервісу Google Форми було здійснено 22-29.04.2020 р.

Питання щодо  компетентностей, які студенти отримують в Університеті.

Більшість респондентів вважає,  що найбільш важливими для конкурентоспроможності на ринку праці, є уміння працювати з інформацією та даними, здійснювати їх обробку та аналіз,  уміння креативно та критично мислити, уміння працювати самостійно та у команді. Крім того, важливими є уміння комунікувати усно та письмово іноземними мовами,  знання та розуміння механізмів функціонування підприємств, організацій, установ. В той же час, на думку опитаних, роботодавці найменше цінують уміння комунікувати українською мовою та уміння використовувати ІКТ.

Питання щодо затребуваності випускників різних освітніх рівнів.

Серед спеціальностей освітнього рівня «Молодший спеціаліст»  найбільш перспективною, з точки зору попиту з боку роботодавців, на думку опитаних, є  спеціальність 181 Харчові технології: при дещо більшому різноманітті оцінок, ця спеціальність отримала найвищий середній бал (7,4 за 10-бальною шкалою). Дещо меншим попитом, як вважають респонденти, користується спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (освітньо-професійна програма «Товарознавство і комерційна діяльність»). А найменше затребувані (з найбільшим співпадінням оцінок)  – економічні спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування та 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (освітньо-професійна програма «Економіка підприємства»).

Щодо спеціальностей освітнього рівня «Бакалавр» думка респондентів суттєво відрізняється. Найвищий бал (хоча і з суттєвими розбіжностями у оцінках – стандартне відхилення складає 1,24) отримали

економічні спеціальності (051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (сер. бал 7,8),

спеціальність 181 Харчові технології (7,7),

спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа (7,6).

Близькі та досить високі середні бали респонденти дали спеціальностям 133 Галузеве машинобудування та 142 Енергетичне машинобудування.

Найменш затребуваними випускниками рівня «Бакалавр», причому найбільш узгоджено, опитані вважають здобувачів вищої освіти за спеціальностями 0,35 Філологія (6,1), 292 Міжнародні економічні відносини (6,6) та 242 Туризм (6,9).

У цілому найбільш затребуваними респонденти вважають випускників освітнього рівня «Магістр» ‑ спеціальності цього освітнього рівня отримали вищі середні бали. Найбільш затребуваними опитані вважають магістрів-економістів (спеціальності 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність) (сер. бал 7,6), а найменш затребуваними (хоча і з суттєвими розбіжностями у оцінках)  – магістрів спеціальності 133 Галузеве машинобудування (6,8). Інші спеціальності отримали близькі середні бали – від 7,0 до 7,3.

А однозначним аутсайдером  виявилась спеціальність 035 Філологія. Останній факт трохи дивує, адже оцінки респондентами як затребуваності випускників роботодавцями, так і важливості спеціальностей з точки зору відповідності потребам розвитку громади, відображають наявність двох місцевих «точок росту» ‑ умовно «промисловість» та «туризм». Для другої з них цілком органічно доповнюючою виглядає романо-германська філологія. З огляду на це, суттєво нижчі бали спеціальності 035 Філологія, ймовірно, можна пояснити двома альтернативними припущеннями: а) респонденти розуміли спеціальність як українську філологію, не актуальну в місцевих умовах; б) орієнтація «туристичного» вектору місцевого розвитку пов’язана із внутрішнім туризмом, для якого не актуальною є романо-германська філологія. З’ясування у подальшому того, яке з припущень є більш близьким до дійсності, може сприяти більш успішному просуванню освітніх послуг ДонНУЕТ у м. Маріуполь.

Не маючи можливості, з огляду на незначне число респондентів та їх належність лише до однієї сфери життя громади, робити остаточні і беззаперечні висновки, порівнюючи відповіді на питання щодо затребуваності роботодавцями і відповідності потребам розвитку громади випускників різних спеціальностей різних освітніх рівнів, можна констатувати, що опитані в цілому вважають:

- більш затребуваними, але менш важливими для розвитку громади випускників рівня «Молодший спеціаліст»;

- дещо недооціненими роботодавцями випускників 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм освітніх рівнів «Бакалавр» і «Магістр»;

- більш важливими для розвитку громади і затребуваними роботодавцями є підготовка фахівців з економістів більш високих освітніх рівнів («Бакалавр» і «Магістр»), порівняно із освітнім рівнем «Молодший спеціаліст»;

- на відміну від актуального попиту роботодавців розвиток громади більшою мірою вбачають пов’язаним із сферою послуг, ніж с промисловістю.

There is no translation available.

Як один з етапів реалізації проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що здійснюється за підтримки Європейського Союзу, для визначення перспективних напрямів посилення можливості ДонНУЕТ надавати кращі освітні послуги громаді Донецької області було проведено опитування представників одного з найбільш важливих  стейкхолдерів  Університетут в м. Маріуполь – співробітників  Маріупольської міської ради.

Анонімне опитування у формі онлайн-анкетування за допомогою сервісу Google Форми було здійснено 22-29.04.2020 р.

Питання  щодо  необхідності удосконалення освітніх програм, які пропонуються ДонНУЕТ.

Відповіді опитаних співробітників міської ради м. Маріуполь свідчать про те, що вони вважають необхідним удосконалювати майже усі  освітні програми як рівня освіти «Бакалавр», так і “Магістр”. Крім того, цей процес, на думку респондентів, має здійснюватися  із залученням роботодавців і експертів.

Питання  щодо організації дуальної освіти.

Більшість респондентів вважає, що організація дуальної освіти за більшістю спеціальностей є ймовірною (хоча щодо жодної спеціальності не було отримано позитивних оцінок ймовірності організації цього процесу від усіх респондентів, які брали участь в опитуванні). Більш стримано респонденти поставились щодо необхідності організації  дуальної осівти за спеціальностями рівня освіти «Бакалавр»: лише щодо економічних спеціальностей таке переконання висловили більшість респондентів.

Більш різноманітна картина спостерігається стосовно оцінок щодо організації дуальної освіти  за спеціальностями рівня освіти «Магістр». На думку опитаних, найбільш ймовірною є організація  за економічними спеціальностями та спеціальністями “Галузеве машинобудування”, “Публічне управління та адміністрування”, “Харчові технології”, “Готельно-ресторанна справа”, “Туризм”. При цьому найбільш необхідною з точки зору потреб громади, на думку респондентів, є організація дуальної освіти за економічними спеціальностями, спеціальностями “Туризм”, “Харчові технології”, “Готельно-ресторанна справа”. Звертає на себе увагу, що, згідно із відповідями респондентів, спеціальністю, за якою організація дуальної освіти є чи не найбільш ймовірною, але найменш необхідною, є  спеціальність “Публічне управління та адміністрування”.

There is no translation available.

Як один з етапів реалізації проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що здіснюється за підтримки Європейського Союзу, для визначення перспективних напрямів посилення можливості ДонНУЕТ надавати кращі освітні послуги громаді Донецької області було проведено опитування представників одного з найбільш важливих  стейкхолдерів  Університетут в м. Маріуполь – співробітників  Маріупольської міської ради.

Анонімне опитування у формі онлайн-анкетування за допомогою сервісу Google Форми було здійснено 22-29.04.2020 р.

Одне з питань  анкети було спрямоване на виявлення думок респондентів щодо порівняної значущості різних результатів діяльності ДонНУЕТ з точки зору потреб територіальної громади м. Маріуполь.

 З точки зору поточних потреб та інтересів громади співробітники виконкому міської ради найвище оцінюють «Участь студентів у соціальних та культурних ініціативах міського та регіонального рівнів”, а також, як рівнозначущі, такі результати як «Організація соціальних, культурних, освітніх проектів для мешканців громади» та «Організація освітніх курсів та курсів підвищення кваліфікації для співробітників підприємств та організацій міста».

 З точки зору середньострокової перспективи, на думку респондентів, найбільш значущими є «Проведення наукових досліджень  для вирішення проблем громади”, а також «Участь студентів у соціальних та культурних ініціативах міського та регіонального рівнів», «Організація соціальних, культурних, освітніх проектів для мешканців громади».

 З огляду і на короткострокові, і на середньострокові інтересів громади, респонденти поставили результат «Якісна підготовка здобувачів вищої освіти» на третє за значущістю місце. Однак саме результати, безпосередньо пов’язані із освітньою функцією Університету, посіли перші за значущістю місця у стратегічній перспективі: «Якісна підготовка здобувачів вищої освіти»  та «Організація освітніх курсів та курсів підвищення кваліфікації для співробітників підприємств та організацій міста». Третє за значущістю у довгостроковій перспективі місце посіли результати «Проведення наукових досліджень  для вирішення проблем громади» та «Працевлаштування науково-педагогічних працівників-мешканців громади».

У цілому, відповіді на дане питання свідчать про зростання із розширенням горизонту планування значущості освітніх результатів діяльності ДонНУЕТ, зниження значущості соціально-культурних заходів Університету та «постійну» високу значущість результатів, пов’язаних із науково-дослідницькою функцією ДонНУЕТ та впливом на ринок праці міста.

There is no translation available.

15 травня 2020 р.
 
15 травня відбулася Конференція трудового колективу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.
За результатами обговорення ситуації, яка складається навколо приєднання до ДонНУЕТ інших закладів вищої освіти, делегати Конференції одноголосно ухвалили наступні рішення:
1. Відкликати рішення Конференції трудового колективу щодо приєднання до ДонНУЕТ інших закладів вищої освіти, прийняте на конференції трудового колективу ДонНУЕТ, протокол №3 10.12.19 та №4 від 19.12.19.
2. Клопотати перед Кабінетом Міністрів України про скасування розпорядження КМУ “Деякі питання реорганізації закладів освіти” від 19 лютого 2020 р. № 199-р.

ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ!

16 мая 2020, 3:23 pm
Категория Новости
There is no translation available.

                                     День Європи в Україні – коли у 2020 році відзначають день Європи в ...

                                                                                                                           ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ!

Після здобуття незалежності Україна прийняла стратегічний курс на євроінтеграцію і висловила наміри якомога швидше приєднатися до Європейського співтовариства.

Саме тому і було встановлено в нашій країні День Європи, який відзначається з 2003 року згідно з Указом Президента «Про День Європи» у третю суботу травня.

Треба нагадати, що Україна ‒ єдина держава, яка не є членом ЄС, але в якій на державному рівні відзначається День Європи.

З ДНЕМ НАУКИ!

16 мая 2020, 2:54 pm
Категория Новости
There is no translation available.

                                                                        Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку World Science Day ...

                                                                                                                 Шановні колеги!

                                                                                  Вітаємо вас із професійним святом – ДНЕМ НАУКИ!

Це свято всіх, хто причетний до створення інтелектуального потенціалу нашої країни, свято знань і відкриттів.

Наукова сфера знань збагачується вашими досягненнями в наукових дослідженнях. Вони повинні стати основою для вирішення багатьох проблем не тільки на сучасному етапі розвитку науки, а й у майбутньому. Завдяки вашій невтомній активності, прагненні до інновацій, творчому пошуку, впровадженню прогресивних ідей наша країна має потужний науково-технічний потенціал. Дякуємо за вашу активну цілеспрямовану працю, за ваш внесок у вітчизняну та світову науку. Нехай усі ваші плани будуть реалізовані! Бажаємо вам нових наукових відкриттів, миру, міцного здоров’я та щастя!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

14 мая 2020, 8:31 pm
Категория Новости
There is no translation available.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Колектив ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановськогощиро вдячний всім науковцям, які взяли участь у роботі

І-ї МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ

"ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ",

що відбулася 24 квітня 2020 р.

Враховуючи карантинні обмеження робота Конференції в повному обсязі була організована у форматі Zoom-конференцій.

Свою роботу Конференція розпочала із привітального слова члена оргкомітету, першого проректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Никифоров Р.П., який привітав учасників із початком роботи конференції, наголосив на організаційних питаннях щодо підключення до Zoom-конференцій за секціями та передав учасникам Конференції привітальне слово від Голови оргкомітету професора Чернеги О.Б.

В рамках пленарного засідання із доповіддю «Інтелектуальна система управління технологічними процесами замороження продуктів харчування» виступив доктор технічних наук, професор Хорольський В.П.

Відповідно до Програми конференції робота секцій була розпочата о 10.00 годині у трьох паралельних секціях у форматі Zoom-конференції:

  1. Світові досягнення та інноваційні технології в ресторанному господарстві.
  2. Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв: новації, екологічність, енергоефективність.
  3. Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу.

Оргкомітет конференції висловлює щиру подяку всім учасникам, які змогли прийняти участь у Zoom-конференціях із доповідями та брали участь в обговорені. Також приносимо вибачення за незначні проблеми зі звуком та сподіваємося, що це не вплинуло на яскраві враження від змістовних наукових дискусій. Хочеться відмітити, що дотримання всіма учасниками конференції регламенту роботи стало запорукою ефективної та змістовної роботи секцій.

Окремо хочемо відмітити широку географію учасників конференції. У наукових дискусіях в рамках І-ї Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв" взяли участь науковці з Республіки Білорусь, Узбекистану, Польщі та України.

У роботі конференції взяли участь 213 учасників, які представляють 38 навчальних закладів чотирьох країн:

  1. Академія державного управління при Президентові Республіки Білорусь, Мінськ
  2. Академія праці, соціальних відносин і туризму, м. Київ
  3. Білоруський державний економічний університет, Мінськ
  4. Білоруський національний технічний університет, Мінськ
  5. Вінницький національний аграрний університет, м. Вінниця
  6. Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, м. Вінниця
  7. ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», м. Полтава
  8. ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», Маріуполь
  9. ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», м. Херсон
  10. Державний університет «Житомирська політехніка», м. Житомир
  11. Дніпровський державний аграрно-економічний університет, м. Дніпро
  12. Донецький національний університет імені Василя Стуса, м. Вінниця
  13. Донецький юридичний інститут МВС України, м. Кривий Ріг
  14. Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці, м. Берегове
  15. Інститут інженерної теплофізики Національної академії наук України, Київ
  16. Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ
  17. Київський національний університет імені Т. Шевченка, м. Київ
  18. Київський національний університет технологій та дизайну, м. Київ
  19. Краматорський коледж ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, м. Краматорськ
  20. Криворізький національний університет, м. Кривий Ріг
  21. Луганський національний аграрний університет, м. Старобільськ
  22. Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, м. Старобільськ
  23. Львівський інститут економіки і туризму, м. Львів
  24. Львівський торговельно-економічний університет, м. Львів
  25. Маріупольський коледж ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, м. Маріуполь
  26. Наманганський інженерно-технологічний інститут, Узбекистан
  27. Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ
  28. Національний університет харчових технологій, м. Київ
  29. Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса
  30. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, м. Луцьк
  31. Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, м. Черкаси
  32. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, м. Мелітополь
  33. Ташкентський інститут інженерів іригації і механізації сільського господарства, Узбекистан
  34. Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини, м. Умань
  35. Університет митної справи та фінансів, м. Дніпро
  36. Харківський державний університет харчування та торгівлі, м. Харків
  37. Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, м. Харків
  38. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси

До Збірнику матеріалів конференції увійшло 130 наукових праць на українській, польській та англійській мовах.

Титул

Збірник матеріалів конференції видано в Європейському Союзі (Чехія) з присвоєнням DOI (DOI: 10.46489/OKPR-01), що забезпечить індексування матеріалів у міжнародних базах.

Електронний варіант Збірнику  матеріалів конференції можна скачати на сайті ДонНУЕТсайті видавництва "Oktanprint".

З паперовим екземпляром матеріалів конференції можна ознайомитися в Чеській народній бібліотеці, Бібліотеці ДонНУЕТ та інших установах обов'язкової розсилки Чехії та України.

Вихідні дані для оформлення бібліографічного посилання: // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production: proceedings of I International scientific and practical Internet conference / … – Prague: Oktan-Print s.r.o., 2020. – Р. *–*. – ISBN 978-80-907570-5-9. – DOI: 10.46489/OKPR-01.

П.І.по Б. Назва тез … / І. по- Б. П. // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (24 квітня 2020 року)/ Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. – Прага: OktanPrints.r.o., 2020. – С.*-*.

РЕЗОЛЮЦІЯ КОНФЕРЕНЦІЇ

СКАЧАТИ ПРОГРАМУ КОНФЕРЕНЦІЇ

СКАЧАТИ МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Організаційний комітет конференції виражає щиру вдячність всім учасникам за прийняту активну участь в роботі конференції.

До нових наукових зустрічей. З повагою, Організаційний комітет конференції